Over Schoonheidssalon Sen uit Ede

Schoonheidssalon Sen is sinds januari 2009 gevestigd in Ede en begonnen aan huis in een slaapkamer op de Ruisdaelstraat. 1 januari 2018 is de salon verhuisd naar de Parkweg, in het gezellige winkelcentrum Spindop. Eigenaresse Dagmar Schennink- Olthof heeft in december 2007 haar diploma tot Schoonheidsspecialiste behaald aan het Rijn IJssel College Arnhem. Met ruim 15 jaar ervaring bent u hier dus aan het juiste adres! Ook heeft ze diverse cursussen gevolgd en daarvoor certificaten behaald zoals de specialisaties in acne, Kruidenpeeling, visagie, Microneedling, suikerontharing, microdermabrasie en het verwijderen van steelwratjes en bloedblaasjes. U heeft bij schoonheidssalon Sen een ruime keus aan diverse gezicht en lichaamsbehandelingen.

Gewoon even een momentje voor uzelf, heerlijk ontspannen, maar ook uw huid in topconditie krijgen, dit is wat bij schoonheidssalon Sen centraal staat.

De juiste huidverzorging
Iedere huid heeft een goede verzorging nodig, daarom wordt in de salon gewerkt met de hoogwaardige producten van Tyro & SPA Salonnepro Amsterdam voor alle huidverbeterende behandelingen, Extenso skincare voor de huidverzorgende behandelingen & Pandhy’s voor de Sugaring behandelingen. Onder het kopje producten vindt u meer informatie over deze producten.

Duo behandeling
Sinds september ’14 kunt u kiezen voor een duo behandeling! Gezellig samen met uw moeder, vriendin of zus! De salon beschikt over 2 stoelen. U wordt samen in dezelfde ruimte behandeld door 2 schoonheidsspecialistes of 1 schoonheidsspecialiste en 1 schoonheidsspecialiste in opleiding.
Een enkele keer kan het voorkomen dat u door 1 schoonheidsspecialiste word behandeld.

SBB erkend leerbedrijf
Schoonheidssalon Sen is een SBB erkend leerbedrijf, dit houdt in dat stagiaires in de salon stage kunnen lopen.
Bij schoonheidssalon Sen lopen vooral 2e en 3e jaars studenten stage. Als ze net hun stage zijn begonnen, kijken ze veel met de behandelingen mee, helpen mee met de behandeling en krijgen ze trainingen. Na een tijdje als ze er klaar voor zijn en de trainingen succesvol hebben afgerond, geven zij dan ook zelfstandig behandelingen met korting in de salon. De speciale tarieven vindt u onder het kopje ‘behandeling met korting’. Leuk om te weten is dat de 3e jaars studenten al hun basisdiploma schoonheidsverzorging hebben gehaald.
U kunt altijd aangeven als u liever niet wilt dat een stagiaire mee kijkt of mee behandeld.

Schoonheidssalon Sen heeft regelmatig leuke actie’s/aanbiedingen op behandelingen en/of producten. Houdt de website dus goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief, zo bent u altijd als eerste op de hoogte!

De salon bevind zich op de begane grond. Er is ruime gelegenheid om te parkeren, wel heeft u een parkeerschijf nodig. Bij schoonheidssalon Sen heeft u de mogelijkheid om te pinnen.

Ook gelden er een aantal regels in de salon:

º Alles volgens afspraak.

º Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch afgezegd te worden,
helaas wordt dit vaak niet gedaan, hierdoor worden de wachttijden ook langer, wilt u
hier alstublieft rekening mee houden.
Bij het niet afmelden voor 24 uur wordt de volledige bedrag in rekening gebracht.

º U wilt uw moeder/vriendin meenemen? Dat kan, echter zij worden geacht samen met u aan te komen,
tijdens de behandeling in de salon te blijven en samen met u te vertrekken.

º Geen kinderen meenemen. De salon is niet op kinderen ingericht.

º Wilt u graag een product/cadeaubon kopen, belt u dan even.

º Geen briefgeld van boven de €50,00. Pinautomaat aanwezig.

Graag tot ziens bij schoonheidssalon Sen!