Chemische Peeling

Bij een chemische peeling gaan de ingrediënten (zuren) een chemische reactie aan met de cellen in de opperhuid (en soms ook de lederhuid)
Ongeacht het type zuur, zorgt de chemische peeling altijd voor exfoliatie en verschilferen van de huid. Daarnaast zorgen ze voor extra hydratatie, vermindering van pigmentvlekken en oneffenheden en de extra aanmaak van collageen en elastine.

Welke zuren zijn er:

Glycolzuur 20% & 50% is een fruitzuur (AHA) die diep tot de huid doordringt en ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten. Hierdoor verbetert de huidstructuur en wordt huidvernieuwing gestimuleerd.
-Wil jij een effectieve behandeling van huidklachten, zoals lichte hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur of rest acne? Boek dan een chemische peeling (kuurbehandeling) met Glycolic Acid 20%
-Wil jij een effectieve behandeling van huidklachten, zoals lichte hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur of oppervlakkige littekens? Boek dan een chemische peeling (kuur behandeling) met Glycolic Acid 50%

Salicylzuur is een fruitzuur (BHA) die aan het oppervlak van de huid afschilfering stimuleert en opgehoopt talg oplost. Het werkt hydraterend, ontstekingsremmend en heeft een sterk huid verbeterend effect.
Wil jij een effectieve behandeling van een onzuivere, vette of (actieve) acne huid? Boek dan een chemische peeling (kuurbehandeling) met Salicylic Acid 7%
Salicylzuur is tevens perfect om in te zetten bij rosacea.

*Een behandeling met glycolzuur kan eenmalig worden geboekt maar ook in kuurverband. Een losse behandeling moet je zien als een opfrisser voor je huid, je huid krijgt er een mooie glow van. Wil jij je huid echt verbeteren, boek dan een kuurbehandeling.

*Een behandeling met salicylzuur kan alleen worden geboekt in kuurverband.

*Wanneer je een kuur boekt, dienen we eerst een intake gesprek te plannen 3 weken vóór de kuur start. Dit is omdat jouw huid voorbereid moet worden met een Glycolic of Salicylic serum voor de eerste behandeling.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

You may also like...