SPRING FACIAL 2020

SPRING FACIAL

Heerlijk, die eerste zonnestralen! Lente!
Tijd om ook je huid een lekker opknapbeurtje te geven. En dat doe je natuurlijk met de nieuwste seizoensbehandeling,

Als eerste wordt je huid goed gereinigd met de Intensive Cleansing Cream van TYRO. Deze Intensieve reinigingscreme voor het gelaat, herstelt de vochtbalans en desinfecteert de huid. De combinatie van de actieve ingrediënten helpt de huid te verzachten en te verfrissen! Dan is het tijd voor de Organic Hydrolat Booster Spray van BeautyFace. Je huid krijgt hiervan een snelle, natuurlijke oppepper. UIteraard met een bij je huidtype passende cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron!
Nu wordt je huid lekker gescrubd met de Peach Scrub van TYRO, op basis van perzik extracten. Deze geeft de huid een schone en zachte uitstraling. Verfijnt de poriestructuur van de huid en verwijdert dode huidcellen. Voor een egalere en heldere huid.
De huid gaat nu gestoomd worden onder het stoomdampapparaat en tijdens het stomen worden je handen heerlijk ingepakt met het TYRO handmasker. Daarna is het tijd om alle onzuiverheden te verwijderen, epileren en je kan kiezen of je je bovenlip wilt laten ontharen of je wenkbrauwen of wimpers wilt laten verven.
Nou krijg je een heerlijke ontspanningsmassage.
Je huid onder je ogen mogen ook niet vergeten worden! Met het Hydraterend en verstevigend zee algen oogmasker, straal je straks weer!
Op het laatst wordt het Vitamine E Vliesmasker aangebracht en worden de werkstoffen ingesluisd en tot slot wordt de special day & night cream en eye cream aangebracht.
** Het Organic Hydrolat Booster Spray krijgt u mee naar huis!

You may also like...