MesoTherapy No Needle

New: Skin Shooter Treatment ( Mesotherapy No Needle)

HC3-SKINSHOOTER is een modern esthetisch apparaat voor de beste beauty resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schieten” op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie.

Naaldloze Mesotherapie
Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties  de huid weer in een optimale conditie te brengen.
Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.

Wat is Mesotherapie?
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren.
Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.

De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!

Voor een nóg mooier resultaat raden we aan om de Skin Shooter Treatment i.c.m. Microdermabrasie te doen.

Skin Shooter Treatment (MesoTherapy) 55 minuten – €75,00
Kuur 3x €210,00 (1x p week)

Reiniging
Peeling + verwijderen mee eters
Skin Shooter Mesotherapy met een serum cocktail
Masker
Dagverzorging
U krijgt een serum mee voor thuisgebruik

Skin Shooter Treatment ICM Microdermabrasie 65 minuten – €90,00
Kuur 3x €255,00 (1x p 2 weken)

Reiniging
Peeling + verwijderen mee eters
Microdermabrasie
Skin Shooter Mesotherapy met een serum cocktail
Masker
Dagverzorging
U krijgt een serum mee voor thuisgebruik

U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen de Microneedling behandeling & de Mesotherapy No Needle behandeling:

Microneedling is een behandeling die zijn wortels heeft in de MesoTherapy. Bij Microneedling wordt uitgegaan van het zelf opbouwend vermogen van de huid, je huid gaat zelf het collageen en elastine aanvullen, het resultaat bouw je op met een kuur en het nieuwe collageen blijft tot zo’n 2 jaar aanwezig in de huid. Een onderhoudsbehandeling van ongeveer 3-4 keer per jaar is aan te raden.
-Bij Mesotherapy No Needle gaan we de rimpeltjes en lijntjes opvullen met een stof van buitenaf:  hyaluronzuur. Bij deze behandeling zie je direct resultaat. De behandeling wordt aangeraden in kuurvorm en daarna iedere 2 maanden bij te houden.

You may also like...