Fall/Winter Treatment 2019/2020

Fall/Winter Treatment 2019 nu te boeken!

Zodra het weer kouder wordt buiten en de verwarming hoog staat, merken we al gauw dat onze huid weer wat extra aandacht nodig heeft.
Hoe kan dit nu beter dan voor onze nieuwste behandeling, de fall/winter treatment te kiezen?
Tijdens deze speciale behandeling word je huid eerst grondig gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. Je hebt bij deze behandeling de keuze uit Diamant Dermabrasie of een bindweefselmassage.
*De Diamant Dermabrasie is een mechanische super peeling, waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd.
Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.
Met een diamanten kop verwijderen we de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Resultaat: Een frisse, glanzende huid.

**Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!
Het diamant masker (met gouddeeltjes en diamant poeder) stimuleert de synthese van collageen en elastine. Het vult de huid op door de intense, vochtherstellende werking van hyaluron. Resultaat: een egaler, steviger, elastischer huidbeeld, optimale uitstraling.
Voor een thuiskuurtje krijgt u een Gold Active serum voor ogen of gezicht cadeau!

Fall/Winter Treatment, Gold & Diamond Facial – 75 euro – 90 min

Dubbele reiniging
peeling
Stomen
Onzuiverheden verwijderen
Epileren
Keuze uit ontharen bovenlip of verven wenkrauwen/wimpers
Keuze uit Diamant dermabrasie of bindweefsel massage
Massage
Diamant Masker
Insluizen werkstoffen
Gold Active Serum Face
Gold Active Serum Eye
Extra protection cream

* 1 Gold Serum Cadeau om thuis als kuurtje te gebruiken

You may also like...