Privacy en Cookie Policy

Schoonheidssalon Sen geeft in deze privacy policy heldere en transparante informatie over de wijze waarop Schoonheidssalon Sen persoonsgegevens verwerkt van klanten, potentiële klanten en bezoekers van deze website. Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten, potentiële klanten en alle bezoekers van deze website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in onze macht behandeld en beveiligd.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring op deze site te verbeteren. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en zijn niet tot een individu te herleiden. Eventuele social media cookies van derden verzamelen mogelijk gegevens (ook) buiten deze website. Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Cookies
Wat is een cookie nu eigenlijk? Het is simpel gezegd een klein bestandje dat met pagina’s van deze website via een internetbrowser op de harde schrijf van de computer van de gebruiker wordt opgeslagen. Deze cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Desondanks bevatten deze cookies geen persoonsgegevens en zijn ze niet tot een individu te herleiden. Cookies kunnen door de gebruiker worden uitgezet via de internet browser. Ook eventuele adverteerders van SenBeauty.nl maken gebruik van cookies, waarmee ze bijvoorbeeld bij kunnen houden welke pagina’s uw bezoekt. Hiermee kunnen ze een profiel om bouwen van uw online gedrag, hierdoor kunnen advertenties op uw profiel worden afgestemt. Alle cookies kunnen via uw internet browser verwijderd worden.

Privacy Policy
Wij respecteren de privacy van onze klanten, potentiële klanten en bezoekers. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor het versturen van onze nieuwsbrief, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties, tenzij u hier toestemming voor heeft gegeven.

Vanzelfsprekend worden persoonsgegevens van klanten, potentiële klanten en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Schoonheidssalon Sen zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Schoonheidssalon Sen in Ede.

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?
Er zijn verschillende doeleinden waarvoor Schoonheidssalon Sen persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van een goede dienstverlening verzamelen wij persoonsgegevens:

• Wanneer u zich aanmeldt als klant, om u te informeren over alle behandelingen van Schoonheidssalon Sen, door ons gebruikte producten en bij ons verkrijgbare producten.
• Persoonlijke gegevens van klanten voor voorkeuren bij behandelingen. Er is alleen inzage en gebruik voor de schoonheidsspecialiste.
• Om mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van Schoonheidssalon Sen de nieuwsbrief van Schoonheidssalon Sen te versturen. Wil je je voor de nieuwsbrief uitschrijven? Onderaan in de nieuwsbrief vindt je hier een optie voor. Ook kun je ons hiervoor mailen via het contactformulier op deze website.
• Om klanten, potentiële klanten en bezoekers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij Schoonheidssalon Sen, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld via social media
• Fotomateriaal wordt gebruikt waar in een eerder stadium goedkeuring voor gebruik is verleend. En deze foto’s kunnen op verzoek verwijderd worden.

Gebruik van persoonsgegevens door derden
Schoonheidssalon Sen laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Social media
Schoonheidssalon Sen maakt ook gebruik van diverse social media kanalen waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Website van Schoonheidssalon Sen en andere websites
Op de websites van Schoonheidssalon Sen, te weten SenBeauty.nl, zijn diverse links aan naar andere websites te vinden. Wij dragen geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wanneer u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen middels ons contact formulier.

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren.

Privacy Voorkeuren

Google Analytics

Google Analytics gebruiken we om je ervaring op deze site te verbeteren. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en zijn niet tot een individu te herleiden.

Google Analytics

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

Weet je het zeker?

Door niet akkoord te gaan heeft u geen toegang meer tot onze site en wordt u uitgelogd.