Hollywood en Brazilian Sugaring

Hollywood en Brazilian SugaringVanaf nu te boeken bij schoonheidssalon Sen: de Hollywood & Brazilian Sugaring behandeling voor dames. Deze populaire behandeling is sinds kort bij Schoonheidssalon Sen beschikbaar. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal daarvoor geprepareerde suikerpasta. Meer over deze behandeling vertellen we je verder in dit artikel.

Wat is het verschil tussen de Hollywood en Brazilian Sugaring?

Zowel de Hollywood als de Brazilian Sugaring wordt uitgevoerd met een speciaal hiervoor gemaakte suikerpasta. Het grote verschil is het eindresultaat van de Hollywood en Brazilian Sugaring:

Bij de Brazilian variant blijft er een streepje over aan de bovenkant, de rest van de schaamstreek en tussen de billen wordt onthaard. De Hollywood is volledig glad! Beide behandelingen worden uitgevoerd met suikerpasta van Pandhy’s. De ideale (haar)lengte voor deze behandeling is minimaal 5 mm en maximaal 1,5 cm.

Wat kost een Hollywood en Brazilian Sugaring behandeling?

Zowel de Hollywood als de Brazilian behandeling kosten €32,50 per behandeling. Boeken kan nu direct via 0318-846130 (tijdens openingsuren). Voor een overzicht van de openingstijden van Schoonheidssalon Sen kunt u een kijkje nemen op de contact pagina.

Hollywood of Brazilian? Waar ga jij voor?

You may also like...

Privacy Voorkeuren

Google Analytics

Google Analytics gebruiken we om je ervaring op deze site te verbeteren. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en zijn niet tot een individu te herleiden.

Google Analytics

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

Weet je het zeker?

Door niet akkoord te gaan heeft u geen toegang meer tot onze site en wordt u uitgelogd.